TUBORG GREEEN FEST powered by Rock in the city

Mare eveniment , TUBORG GREEEN FEST , ma asteptam sa fie mai mare. Nu am vazut decat o singura scena, amplasata aiurea cat sa nu se stranga decat o mana de oameni. Ceea ce m-a frapat era terasa gen “Festivalul Berii” unde erau adunati mai multi oameni decat la concert ,in sine. Imi imaginez ca majoritatea personajelor de pe-acolo erau corporatisti care primisera invitatii free,dar totusi, sa stai sa mananci mici si carnati de Plescoi in timp ce trupe consacrate erau in tumultul creatiei artistice e cam lame. In fine,sa trecem peste .Line-up-ul a fost urmatorul:

Vineri – 29 iunie 2012 – Romanian Rock Day

HEAVEN SHALL BURN

CELELALTE CUVINTE

TIMPURI NOI

LUNA AMARA

OLDGREEN

Sâmbătă – 30 iunie 2012
PENTAGRAM
SAXON
SOULFLY
BLACK LABEL SOCIETY
GODSMACK
MACHINE HEAD

Duminică – 1 iulie 2012
SWEET SAVAGE
UGLY KID JOE
WITHIN TEMPTATION
THE CULT
EVANESCENCE
GUNS N’ROSES

Trebuie sa recunosc ca in prima zi,cea cu trupele romanesti nu am fost.Am auzit insa numai lucruri de bine despre Luna Amara si Heaven Shall Burn.

A doua zi am fost,si ce pot sa va zic e ca Godsmack nu a fost, cica solistul a facut laringita. Soulfly a fost de nerecunoscut, gafaita si ragusita. Max Cavalera a dezamagit. Ma intrebam daca ala chiar era el.Sigur nu era in apele lui.Clar a fost pe scena Tuborg sosia numarul 2. A cantat oribil piese precum “World scum”, “Blood fire war hate”,”Refuse/resist” (cover Sepultura), “Prophecy”, “Back to the primitive” mai ales cu niste PA-TA-PA-TA-PA-TA-PU jalnice, “Seek’n’strike”, “Intervention”,”Eye for an eye”,“Roots bloody roots”.

Black Label Society si Machine Head au facut si ele un show impresionant.

In cea de-a treia zi, EVANESCENCE si Guns’n’Roses au “rupt” scena. Ugly Kid Joe şi Within Temptation au fost primele trupe care au deschis ultima zi.Apoi The Cult au pus lumea in miscare frenetica.Cei de la EVANESCENCE au  oferit spectatorilor un concert memorabil, fiind de altfel primul susţinut în România,desi mai fusasera aici cu ocazia filmarilor. Amy Lee a bagat bine la pian, si ne-a incantat pe toti.

Au cantat pe parcursul show-ului piese ca: “What you want”, “Going under”, “The other side” sau “Made of stone”,“Lost in paradise”, “My heart is broken”, “Call me when you’re sober” sau “Imaginary” . Finalul show-ului a scos în evidenţă talentul solistei Amy Lee la pian şi voce, prin piesele “My immortal”, “Your star” şi “Bring me to life” si a fost si ea la randul ei placut impresionata de noi astia din public si si-a exprimat clar dorinta de a mai veni ,nu doar pentru a filma un videoclip,ci sa mai si concerteze.

Guns’n’Roses, A inceput pe la 20:30, cu 30 minute intarziere fata de programul initial si a performat timp de 3 ore neplictisitoare , cu solo-uri si diverse interpretari si cover-uri.Au cantat piese ca:“Chinese democracy”, “Welcome to the jungle”, “It’s so easy”, “Mr.Brownstone”, “Sorry” şi “Rocket queen”.

Guns N’ Roses a interpretat şi câteva cover-uri, precum “Live and let die” – cover Paul McCartney şi Wings, “Another brick in the wall part 2″ – cover Pink Floyd sau “Knockin’ on heaven’s door” a lui Bob Dylan. Dintre piesele Guns N’ Roses nu au lipsit “You could be mine”, “Sweet child O’ mine”, “November rain”, “Don’t cry”, ”Civil war”, “Used to love her”, “Nightrain” sau “Madagascar”.

Spectacolul a fost incendiar la propriu ,publicul avand parte si de show pirotehnic pe scena, iar la sfarsit dupa “Paradise City” de confetti si artificii.

Si AXL Rose a fost multumit de prestatia publicului si a promis la sfarsitul concertului ca va reveni curand in tara noastra.

THE END-CIUS CIUS- KONEC FILMA

Reclame

About cocisflorin

Comentez ca am de ce...

Posted on 24 iulie 2012, in Stiri muzicale and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: